• Absurd Aanbod regulier

Absurd Aanbod

Ook in 2016 heeft de Postcode Loterij weer prachtige aanbiedingen voor u in petto met het Absurd Aanbod. Benieuwd naar het volgende aanbod? Vrijdag 30 september om 12.00 uur is er weer een nieuw Absurd Aanbod.

De TomTom Runner (black) is een GPS sporthorloge waarmee u eindelijk uw sportdoelstellingen bereikt. Hij houdt uw hardloopprestaties buiten, in de zaal en op de loopband bij. Buiten registreert hij via GPS de gelopen route, afstand en snelheid, binnen meet hij uw prestaties aan de hand van een bewegingssensor.

Om sporten nog leuker en effectiever te maken kunt u tegen uzelf racen en met behulp van de optionele hartslagmeter kunt u zien of u in de juiste trainingszone zit. De TomTom Runner houdt u op de hoogte van behaalde prestaties met zowel geluids- en/of trilwaarschuwingen. Sluit na gebruik uw horloge aan op uw computer en synchroniseer, analyseer en deel gemakkelijk uw prestaties met anderen op populaire hardloopsites, sport-apps en TomTom MySports. Meer specificaties over deze aanbieding vindt u hier.

Een mooie aanbieding die u niet wilt missen. Log vrijdag 30 september om 12.00 uur in op uw Persoonlijke Pagina en bestel dit Absurd Aanbod. Wees er snel bij, want OP=OP!

Heeft u nog geen Persoonlijke Pagina? Registreer deze dan gratis hier.

Binnenkort in het Absurd Aanbod

Uitverkochte Absurd Aanbiedingen