Droomauto

Bijna iedereen heeft wel een auto waar hij of zij van droomt op een dag de trotse eigenaar van te zijn. Een dure auto met een hoge kwaliteit design, de allernieuwste technologie en de meest fijne rij-ervaring die u zich maar kunt wensen. Welke droomauto zou u kiezen als deze binnen handbereik zou zijn? Onderstaand een top 10 van enkele zeer felbegeerde exemplaren!

Droomauto


1. Ferrari
En dan hebben we hier eigenlijk specifiek over de Ferrari F458 Italia en dan bij voorkeur in het klassieke Ferrari rood. Nog een kleine noot; deze bolide gaat in 3,1 seconden van 0-100 km/u.

2. Lamborghini
De Lamborghini Diablo SE30 Jota is met haar opvallende lavendel paarse kleur die telkens veranderd echt een uniek exemplaar. Over de hele wereld zijn er slechts 28 Lamborghini’s die zijn getuned met deze exclusieve Jota-kit. De Lamborghini is iets minder snel dan de Ferrari, maar het verschil is klein met in 3,9 sec van 0-100 km/u.

3. Alfa Romeo
Nee, we hebben het hier niet over het ‘13 in een dozijn type’ die op iedere hoek van de straat te zien is, maar wel over de Alfa Romeo 8C Competizione. Een auto met een verschrikkelijk mooi design, want het oog wil natuurlijk ook wat!

4. Bugatti
De Bugatti Veyron grand sport gaat in 2,5 seconden van 0 naar 100 kilometer en is daarmee de snelste auto binnen deze lijst. De Veyron is een geweldige verschijning en tikt met open dak alsnog met gemak de 360 km/u aan.

5. Mercedes
Mercedes mag uiteraard niet ontbreken in deze lijst en het type dat we hier graag even uitlichten is de Mercedes SLR Mclaren roadster. Mclaren is naast Mercedes een begrip in de autowereld en de samenwerking tussen deze twee resulteert hier in een stoere, stijlvolle wagen met de ‘klassieke’ vleugeldeur.

6. Porsche
De Porsche 911 Turbo is een tijdloze klassieker en gaat van de 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden. De techniek achter deze dure auto zorgt voor een geweldige en natuurlijk aanvoelende wegligging waardoor u op uiterst comfortabele wijze de show zult stelen.

7. McLaren
Naast de eerdergenoemde samenwerking tussen Mercedes en Maclaren heeft deze laatstgenoemde ook een parel van een wagen op zijn naam staan, namelijk de McLaren P1. Deze auto wordt beschouwd als een superheld en gaat dan ook onmogelijk onopgemerkt voorbij dankzij de uiterst imposante verschijning.

8. Maserati
De Maserati Granturismo is echt een droomauto en wordt vaak gespot in een diepzwarte uitvoering. Een schoonheid met een sexy karakter waarbij op de snelweg de duimen van menig voorbijganger omhoog zullen gaan.

9. Audi
De auto’s van dit merk worden over het algemeen beschouwd als zeer degelijk en stijlvol. De Audi R8 is er een die meteen imponeert. Een stoer en sportief uiterlijk in combinatie met een uitstekende techniek zorgen ervoor dat deze uitvoering absoluut tot de categorie van droomauto’s mag behoren. 

10. BMW
Vooruitstrevende technieken, een opvallend uiterlijk en het gebruik van exotische materialen maken de BMW i8 tot een van de meest stoere ontwerpen binnen de categorie van sportauto’s. Ook deze auto is voorzien van de alom bekende 'vleugeldeur'. Een jongensdroom? Absoluut!

Uw droomauto kan in 1 klik werkelijkheid worden

Wat zou het fijn zijn als uw droom werkelijkheid wordt. Dat zou zomaar kunnen!  € 49,7 miljoen verdeelt de Postcode Loterij op 1 januari met de PostcodeKanjer. Als u meespeelt, maakt u automatisch kans. Een extra lot betekent extra kans op deze superprijs. Mis 'm niet. Speel mee voor die miljoenen.

Ja, ik speel mee voor mijn droomauto