Droombruiloft

Droombruiloften
Het aanzoek is gedaan en dan komt eindelijk dé grote dag in zicht! Het moment dat u gaat trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Om deze dag tot een onvergetelijk droom te maken zijn er veel dingen waar van tevoren over na moet worden gedacht en die geregeld moeten worden. Stiekem is dit misschien al wel de leukste fase waarin alle fantasieën over uw droombruiloft nu in werkelijkheid worden gebracht! Wat zijn de belangrijkste dingen en wanneer moet dit dan geregeld worden? Onderstaand een overzicht van enkele zaken waar u aan moet denken bij het organiseren van uw eigen unieke droombruiloft.

Droombruiloft

Bruidsjurk & Trouwpak
Op uw droombruiloft zal de jurk in het middelpunt van alle belangstelling staan. Bij een droombruiloft hoort natuurlijk de perfecte jurk en is niks te gek. Misschien zo’n felbegeerde sprookjesjurk van designer Vera Wang? En voor mannen uiteraard een op maat gemaakt pak, passend bij de jurk.

Trouwringen
The sky is the limit en zo ook bij het uitzoeken van de trouwringen. Wist u dat u tegenwoordig zelfs een vingerafdruk in de ring kunt laten zetten? Ook kunt u de ringen door iemand laten ontwerpen. Op deze manier kan de ring heel specifiek naar uw persoonlijke wensen worden gemaakt en bent u verzekerd van een uniek exemplaar!

Locatie
Nadat de datum is bepaald kan de zoektocht naar een locatie beginnen. Heeft u ook niet altijd al gedroomd van een huwelijk op het strand of een idyllisch kasteel in bijvoorbeeld Italië? Denk in ieder geval goed na over de tijd van het jaar waarin de huwelijksvoltrekking plaats zal vinden. Een bruiloft op het strand is in Nederland gedurende de wintermaanden misschien niet zo’n goed idee, maar waarom kiest u eigenlijk niet voor een exotisch eiland?

Uitnodigingen
Nadat de datum is geprikt en de locatie vaststaat kan er al nagedacht worden over de uitnodigingen. De meeste aanstaande echtparen vinden het belangrijk dat de kaart hun eigen persoonlijkheid weerspiegelt. Tegenwoordig zijn de keuzemogelijkheden bijna onbeperkt en kunt u echt met iets unieks komen. Misschien een kaart met een gesproken tekst of een videoboodschap? Niets is te gek!

Bruidstaart
Het moment dat u samen de taart gaat aansnijden is een van de hoogtepunten tijdens de dag van uw huwelijk. Kies een taart die er niet alleen schitterend uitziet maar ook verrukkelijk smaakt. Misschien een hagelwitte taart met een overheerlijke citroenvulling of witte chocolade?

Dan zijn er natuurlijk nog zaken als decoratie, muziek, bloemen incl. bruidsboeket en corsages, catering, de trouwauto, locatie van de huwelijksnacht én huwelijksreis waar een besluit over moet worden genomen. Om het u allemaal een stuk gemakkelijker te maken kan het ook fijn zijn om een weddingplanner in te huren. Zij kunnen u op professionele wijze ondersteuning bieden bij het realiseren van de mooiste dag van uw leven.


Uw droombruiloft kan binnen 1 klik werkelijkheid worden

Wat zou het fijn zijn als uw droom werkelijkheid wordt. Dat zou zomaar kunnen!  € 49,7 miljoen verdeelt de Postcode Loterij op 1 januari met de PostcodeKanjer. Als u meespeelt, maakt u automatisch kans. Een extra lot betekent extra kans op deze superprijs. Mis 'm niet. Speel mee voor die miljoenen.

Ja, ik speel mee voor mijn droombruiloft