Droomhuis

Droomhuizen
De plek waar het grootste deel van de tijd wordt doorgebracht is zeker geen onbelangrijke. Wie droomt er nou niet van dat perfecte huis? Stelt u zich eens voor dat u dat huis waar u altijd al van heeft gedroomd kunt kopen, aan welke voorwaarden moet deze dan voldoen? Een nieuw huis kopen is niet niks en vereist enige voorbereiding. Onderstaand een aantal punten waar u op kunt letten bij het kopen van uw droompaleis.

Droomhuis

Makelaar
Een goede makelaar kan u als geen ander ondersteuning bieden en tips geven bij het vinden van uw droomwoning. Ga referenties na en al helemaal als u besluit een huis in het buitenland te kopen. De regels liggen hier vaak net even anders en een betrouwbare en goede makelaar is essentieel voor het kunnen maken van een weloverwogen besluit.

Locatie
De plek waar uw droomhuis zich bevindt is erg belangrijk. Er wordt niet alleen veel tijd doorgebracht in de woning, maar de buurt speelt ook zeker een rol. Is deze eventueel geschikt voor kinderen en zijn er leuke activiteiten in de omgeving? Ook kan de afstand van uw droomhuis tot aan die van familie en vrienden een belangrijke factor zijn, maar misschien heeft u altijd al gedroomd van een huis met zwembad ergens in een tropisch klimaat?

Indeling en oppervlakte
Wilt u een tuin en zo ja, hoe groot moet deze minimaal zijn? Wilt u daarnaast dat de woning beschikt over luxe faciliteiten als een sauna of een zwembad? Hoeveel kamers moet de woning minimaal hebben en maakt het uit hoeveel verdiepingen uw droomhuis heeft? Het is belangrijk om hier bij het kopen van een nieuw huis van tevoren goed over na te denken. U kunt tijdens een eerste bezichtiging misschien sterk onder de indruk zijn van een huis en lijkt het in eerste instantie uw droomhuis, maar voldoet deze achteraf toch niet helemaal aan de persoonlijke wensen. 

De eerste bezichtiging
Neem hier gerust alle tijd voor en stel alle vragen die u wilt stellen. Het is belangrijk dat u een goed beeld krijgt van de woning en schroom zeker niet om kranen te laten stromen en deuren te openen. Op deze manier komt u er snel genoeg achter of er mankementen zijn, maar misschien nog belangrijker; hoe u zelf het huis ervaart.

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste het gevoel dat u krijgt op het moment dat u uw droomhuis binnenstapt. Is dit niet goed dan kan het huis op papier aan alle wensen voldaan, maar is het misschien toch niet de juiste keuze. Doe geen concessies, uw koopt als het goed is maar een keer uw droomwoning! Neem goed de tijd voordat u tot de koop over gaat en vertrouw er op dat zodra u het huis heeft gevonden dat écht bij uw past er geen twijfels meer zullen zijn.

Uw droomhuis kan binnen 1 klik werkelijkheid worden

Wat zou het fijn zijn als uw droom werkelijkheid wordt. Dat zou zomaar kunnen!  € 49,7 miljoen verdeelt de Postcode Loterij op 1 januari met de PostcodeKanjer. Als u meespeelt, maakt u automatisch kans. Een extra lot betekent extra kans op deze superprijs. Mis 'm niet. Speel mee voor die miljoenen.

Ja, ik speel mee voor mijn droomhuis