LINDA.foundation

LINDA.foundation en de Postcode Loterij: zetten zich in voor arme gezinnen in Nederland

Steuntje in de rug

De LINDA.foundation wil arme gezinnen met kinderen in Nederland een steuntje in de rug geven. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks middels een set cadeaubonnen wat onbezorgde momentjes bezorgen. Met de cadeaubonnen kunnen ze net als ieder ander gezin in een winkel kiezen wat ze willen hebben.

De LINDA.foundation heeft haar eerste jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij in 2016 ontvangen gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de LINDA.foundation van de loterij 500.000 euro mogen ontvangen voor haar activiteiten.

Winnen voor LINDA.foundation

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Zo ook de LINDA.foundation die zich inzet voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede en verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Dankzij de bijdrage van haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook de LINDA.foundation blijven steunen en kunnen duizenden kinderen geholpen worden.

Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan goede doelen, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Steun onze goede doelen en speel mee ›