Carbon War Room

Carbon War Room en de Postcode Loterij: milieuverbeteraars samen brengen

Carbon War Room brengt invloedrijke mensen, bedrijven en instanties bij elkaar om op grote schaal de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Carbon War Room signaleert, versnelt en genereert oplossingen voor de scheepvaart en energie-efficiënte gebouwen.

Carbon War Room wordt sinds 2008 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 7,6 miljoen euro. Lees hieronder meer over de werkzaamheden van Carbon War Room en zie welke extra projecten er o.a. werden gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.

Winnen voor Carbon War Room

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook Carbon War Room steunen. Zo kan Carbon War Room wereldwijd blijven werken aan het verminderen van broeikasgassen. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Speel mee en steun goede doelen ›

Extra projecten

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft Carbon War Room ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over deze projecten.

Extra project 2015 - € 1.000.000,- - Climate leaderShip Rotterdam

De wereldwijde scheepvaartindustrie stoot meer CO2 uit dan heel Duitsland en ongeveer vier keer meer dan Nederland. Bedrijven besteden miljarden euro's per jaar aan brandstof voor milieuonvriendelijke schepen. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor de omzet, hierdoor wordt ook de luchtkwaliteit aangetast en een onnodig hoge uitstoot van CO2 veroorzaakt. Met de extra bijdrage van de Postcode Loterij kunnen Carbon War Room en Rocky Mountain Institute dit probleem aanpakken. Lees meer

Meer over Carbon War Room ›