European Climate Foundation

European Climate Foundation en Postcode Loterij: op weg naar een duurzame CO2-vrije energievoorziening

De European Climate Foundation wil een CO2-vrije, duurzame energievoorziening realiseren vóór het jaar 2050. De organisatie doet dat door financiële steun aan initiatieven die leiden tot effectief nationaal en Europees beleid. Daarbij richt zij zich specifiek op de Europese politiek en het Europese bedrijfsleven.

De European Climate Foundation wordt sinds 2010 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de European Climate Foundation van de loterij 4,4 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

Winnen voor de European Climate Foundation

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook de European Climate Foundation steunen. Zo kan de Foundation initiatieven blijven financieren die een duurzame energievoorziening mogelijk maken. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Steun onze goede doelen en speel mee ›

Projecten European Climate Foundation

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft European Climate Foundation ook extra financiering voor bijzondere projecten van de Postcode Loterij ontvangen. Zie hieronder meer informatie over de projecten die door deze steun mogelijk zijn gemaakt.

Meer over European Climate Foundation › Speel mee en steun goede doelen ›