Girls Not Brides

Girls Not Brides en de Postcode Loterij: samen voor het stoppen van kindhuwelijken

De organisatie Girls Not Brides strijdt tegen de gedwongen huwelijken van miljoenen minderjarige meisjes. Girls Not Brides helpt meer dan 500 maatschappelijke organisaties uit 75 landen bij het onder de aandacht brengen van dit probleem, het pleiten voor wetten en beleid en het implementeren van programma’s om kindhuwelijken te voorkomen.

Girls not Brides ontving in 2015 van de Postcode Loterij een eenmalige bijdrage van 500.000 euro. Vanaf 2016 behoort Girls not Brides tot de goede doelen die jaarlijks een bijdrage krijgen van de Postcode Loterij.

Winnen voor Girls Not Brides

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Zo ook Girls Not Brides dat zich inzet om de praktijk van kindhuwelijken te stoppen. Nog steeds worden miljoenen meisjes op zeer jonge leeftijd uitgehuwelijkt. Dankzij de bijdrage van haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook Girls Not Brides blijven steunen in hun strijd.

Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan goede doelen, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Steun onze goede doelen en speel mee ›