Not On Our Watch

Not On Our Watch en de Postcode Loterij: zetten zich in voor de bescherming van de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Not On Our Watch is een internationale hulporganisatie die, gebruikmakend van de invloed van acteurs, kunstenaars, activisten en culturele leiders levensreddende humanitaire hulp en bescherming biedt aan kwetsbaren, gemarginaliseerden en ontheemden. Not On Our Watch heeft haar eerste jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij in 2016 ontvangen. Sinds de start van de samenwerking heeft Not On Our Watch van de loterij 500.000 euro mogen ontvangen voor zijn activiteiten.

Winnen voor Not On Our Watch

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Zo ook Not On Our Watch dat zich inzet voor de bescherming van de mensen die dit het hardst nodig hebben. Momenteel focust Not On Our Watch zich op de landen Soedan (regio Darfur), Birma en Zimbabwe. Dankzij de bijdrage van haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook Not On Our Watch blijven steunen en kunnen zij zich daar blijven inzetten tegen mensenrechtenschendingen.

Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan goede doelen, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Steun onze goede doelen en speel mee ›