Rafa Nadal Foundation

De Rafa Nadal Foundation en de Postcode Loterij: met sport kinderen laten groeien

De Rafa Nadal Foundation is opgericht in 2008 om sociaal achtergestelde kinderen en tieners te helpen mee te doen in de samenleving. De stichting draagt met het aanbieden van educatieve sportprogramma’s bij aan een betere levensstijl van jonge mensen en wil met behulp van sport hoop bieden aan deze jongeren.

De stichting is ervan overtuigd dat sporten de basis vormt voor persoonlijke en sociale participatie. Voor Rafa Nadal zijn onderwijs en sport de twee belangrijkste zaken in zijn leven. Met onderwijs en sport wil de stichting de waarden overbrengen die zij het belangrijkste vindt voor persoonlijke groei: inzet, respect en vertrouwen.

De Rafa Nadal Foundation wordt sinds 2010 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de organisatie 2,5 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

Winnen voor de Rafa Nadal Foundation

De Nationale Postcode Loterij steunt meer dan 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook de Rafa Nadal Foundation steunen. Zo kan de organisatie initiatieven blijven financieren die jonge mensen met behulp van sport weer een rol in de samenleving geven. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Speel mee en steun goede doelen ›