De Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation en de Postcode Loterij zorgen voor sport en ontwikkeling in aandachtswijken

Sporten dichtbij huis

De Krajicek Foundation begeleidt kinderen en jongeren in aandachtswijken intensief bij het dichtbij huis – met elkaar –spelen en sporten. Zo kunnen zij zich op een gezonde en positieve manier ontwikkelen.

De Krajicek Foundation wordt sinds 2014 door de Postcode Loterij gesteund en heeft 1 miljoen euro mogen ontvangen. Hierdoor kan de Krajicek Foundation nog betere begeleiding geven aan jongeren in Nederlandse aandachtswijken.

Lees hieronder meer over de werkzaamheden van de Krajicek Foundation en zie welke projecten er kunnen worden gerealiseerd dankzij de steun van de deelnemers van de Postcode Loterij.

Winnen voor ontwikkeling

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij de bijdrage van haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook de Krajicek Foundation blijven steunen. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Steun onze goede doelen en speel mee ›

Projecten van de Krajicek Foundation

Mede door de jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij kan de Krajicek Foundation haar werk doen. Zie hieronder een aantal mooie voorbeelden van projecten die de Krajicek Foundation worden gerealiseerd:
De Krajicek Foundation wordt sinds 2014 door de Postcode Loterij gesteund

Playground van de Toekomst : ‘Into the Wild’

De Krajicek Foundation heeft de ambitie iedere jongere de mogelijkheid te geven om in een sociaal veilige situatie te kunnen bewegen en sporten. Sinds 1997 realiseert de Foundation playgrounds, sportveldjes in die wijken waar de sportieve mogelijkheden voor jongeren beperkt zijn. Lees meer

Meer over Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation in het kort

De Krajicek Foundation wordt sinds 2014 door de Postcode Loterij gesteund
  • Ontwikkeling
    De Krajicek Foundation biedt een breed ontwikkelingstraject aan voor sportleiders en scholarshippers, waardoor zij een goede begeleiding kunnen geven aan kinderen en jongeren op playgrounds. Begeleiding is de kern van het werk van de organisatie.
  • Veilig spelen en sporten
    De Krajicek Foundation wil uiteindelijk bereiken dat ieder kind in een aandachtswijk dichtbij huis veilig kan spelen en sporten.
  • Sociale cohesie
    Door samen met buurtbewoners de sociale cohesie te bevorderen moeten playgrounds uitgroeien tot dé trekpleister van de buurt.
Steun onze projecten en speel mee ›