Sea Shepherd

De Postcode Loterij en Sea Shepherd: samen de oceanen beschermen

De acties en campagnes van Sea Shepherd zijn gericht op praktische en daadwerkelijke bescherming van de oceanen, met als doel het behoud voor toekomstige generaties. Sea Shepherd onderzoekt, registreert en documenteert illegale activiteiten op zee.

Sea Shepherd wordt sinds 2007 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 15,6 miljoen euro van de loterij. Lees hieronder meer over de werkzaamheden van Sea Shepherd en zie welke extra projecten er werden gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.

Winnen voor Sea Shepherd

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook Sea Shepherd blijven steunen. Zo kan de organisatie diersoorten en ecosystemen blijven beschermen en behouden. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Steun onze goede doelen en speel mee ›

Projecten van Sea Shepherd

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft Sea Shepherd ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over deze projecten.

Droomfonds 2015 – € 7.500.00,- – Stop de stroperij in de Zuidelijke Oceaan

Het is de missie van Sea Shepherd om de diersoorten en ecosystemen in onze oceanen te beschermen en te behouden. Illegale visserij en overbevissing vormen een grote bedreiging voor de gezondheid van onze oceanen. De wereldwijde vispopulaties in onze oceanen kampen met ernstige achteruitgang. De noodzaak om overbevissing en illegale visserij te beëindigen is urgent. Lees meer

Meer over Sea Shepherd ›

Bedankje Paul Watson aan deelnemers Postcode Loterij

Wat is de aanpak van Sea Shepherd?

 

postcodeloterij. sea shepherd
Steun onze goede doelen en speel mee ›