The Climate Group

The Climate Group en de Postcode Loterij: samen klimaatverandering stoppen

The Climate Group is een internationale goededoelenorganisatie die vanuit India, China, Amerika en Europa, bedrijven en overheden bij elkaar brengt en laat zien dat we samen klimaatverandering kunnen stoppen. Door nieuwe technieken, de juiste bedrijfsmodellen en financiering in te zetten én te denken in kansen in plaats van bedreigingen. The Climate Group werkt aan een ‘Clean Revolution’, een gezonde economie gebaseerd op groene initiatieven. Samenwerkende partijen zijn bijvoorbeeld regionale overheden uit Duitsland, Frankrijk, Amerika, Brazilie, China en India, en bedrijven zoals Philips, Unilever, IKEA en Nike.

The Climate Group wordt sinds 2008 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 9,6 miljoen euro voor haar activiteiten van de loterij. Lees hieronder meer over de werkzaamheden van The Climate Group en zie welk extra project er werd gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.

Winnen voor The Climate Group

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook The Climate Group steunen. Zo kan The Climate Group blijven werken aan een schone revolutie. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Steun onze goede doelen en speel mee ›

Projecten van The Climate Group

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft The Climate Group ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over dit project. Meer over The Climate Group >

Hoe zorgt The Climate Group voor een schone revolutie?

postcodeloterij. The climate group
  • The Climate Group werkt aan een schone revolutie (‘Clean Revolution’): de snelle opschaling van schone, goedkope energie en technologie. Lees hier meer over de schone revolutie.
  • Samen met bedrijven en overheden laat The Climate Group met concrete projecten zien dat ze nu al schone, goedkope energie kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in huis, kantoor en bedrijf.
  • The Climate Group brengt wereldleiders bij elkaar (bijvoorbeeld in de jaarlijkse Climate Week NYC en tijdens COP21 in Parijs) om aandacht te vragen voor het klimaatprobleem, en belangrijker, om met overheden en bedrijfsleven te werken aan de oplossingen.
Steun onze goede doelen en speel mee ›