University for Peace

University for Peace en de Postcode Loterij: studenten opleiden tot vredestichters

Het internationale instituut voor vredesvraagstukken University for Peace in Costa Rica leidt studenten uit de hele wereld op. Zij krijgen training op het gebied van vredesvraagstukken en geweldloze conflicthantering. Onderwijs en onderzoek staan daarbij centraal en daarmee wil het instituut begrip, tolerantie en samenwerking tussen mensen en landen stimuleren.

De University for Peace wordt sinds 2001 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de University for Peace 9,2 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten. Lees hieronder meer over de werkzaamheden van de organisatie en zie welk extra project er werd gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.

Winnen voor de University for Peace

De Nationale Postcode Loterij steunt 95 goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij haar deelnemers kan de Postcode Loterij ook de University for Peace steunen. Zo kan de organisatie studenten van over de hele wereld blijven opleiden over vredesvraagstukken. Wilt u net als 2,7 miljoen andere Nederlanders geven aan het goede doel, speel dan (extra) mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen.

Speel mee en steun goede doelen ›

Extra Project

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft de University for Peace ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie dit project.
Lees meer over University for Peace >