• Utopia

Thuisafgehaald.nl slaat aan in Utopia

Mede dankzij Stichting DOEN en de Nationale Postcode Loterij zit Thuisafgehaald.nl nu wekelijks in Utopia, de succesvolle realityshow van SBS6. Iedere dinsdag kookt Utopiaanse Vanessa extra porties voor mensen die zich speciaal voor haar kookkunsten hebben aangemeld op Thuisafgehaald.nl.

Thuisafgehaald is een virtueel kookplein waar mensen bij elkaar in de buurt eten delen. Zo wordt voedselverspilling tegengegaan en komen mensen met elkaar in contact. En scheelt het weer wat in de portemonnee - iets wat de huidige bewoners van Utopia uitstekend kunnen gebruiken!


Thuisafgehaald.nl brengt buurtbewoners met elkaar in contact rond het gemeenschappelijke belang van eten. Deze "kleine ontmoetingen" in de buurt zorgen ervoor dat buurtbewoners elkaar herkennen en de ander weten te plaatsen. Hierdoor voelen mensen zich meer thuis en voelen zij zich prettiger en veiliger. Daarnaast draagt thuisafgehaald ook bij aan het tegengaan van voedselverspilling en het stimuleren van goede voeding.

Naar Thuisafgehaald.nl ›

 Wilt u 24/7 op de hoogte blijven van alles wat er in Utopia gebeurt? Wilt u onbeperkt livestreams kijken, zelf camera’s bedienen en zelfs meestemmen tijdens nominaties? Meld u dan nu aan voor een PASPOORT en word Utopiaan!

Naar de actie van Utopia ›