• GGG2016

Livestream: Postcode Loterij Goed Geld Gala

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala, dat dit jaar plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, maakt de Postcode Loterij bekend welk bedrag het afgelopen jaar dankzij de ruim 2,5 miljoen deelnemers bijeen is gebracht voor goede doelen.

Livestream videostream Goed Geld Gala

U kunt het Goed Geld Gala dinsdagavond 26 januari vanaf 19.30 uur live volgen via onderstaande videostream (desktop):

De livestream volgen op uw mobiel? Dat kan ook. Als u www.postcodeloterij.nl invult in de browser van uw mobiele telefoon kunt u vanaf 19.30 uur de livestream van het Goed Geld Gala 2016 volgen.

Het programma*:

  • 19.30 uur:                            Start programma
  • 20.20 uur:                            Bekendmakingen schenkingen voor goede doelen in de categorie '‘mens binnen- en buitenland
  • 20.50 uur:                            Interview George Clooney door Humberto Tan
  • 21.25 uur:                            Bekendmakingen schenkingen voor goede doelen in de categorie ‘natuur binnen- en buitenland’ en Droomfonds(en)              
  • 22.00 uur:                            Einde

* Tijdswijzigingen voorbehouden

Gedurende het programma maakt de Postcode Loterij bekend hoeveel zij in totaal kan uitkeren aan goede doelen, welke goede doelen een (extra) bijdrage tegemoet kunnen zien en welke organisatie een bijdrage uit het Droomfonds ontvangt. Met het Droomfonds geeft de Postcode Loterij één of enkele goededoelenorganisaties de mogelijkheid een nieuw, moedig en baanbrekend project te realiseren.