Beter Leven Week: Genieten met sterren

Vanaf 21 oktober organiseert de Dierenbescherming door het hele land de Beter Leven Week onder het motto ‘Genieten met sterren’. Het wordt een bruisende actieweek, waarin het succesvolle Beter Leven kenmerk volop in de schijnwerpers staat.

Doe mee aan de fotowedstrijd en win!
Op de actiesite www.genietenmetsterren.nl vindt u alle informatie over de actieweek. Zo kunt u meedoen aan de fotowedstrijd en kans maken op heerlijke prijzen! Zoals een geheel verzorgd weekendarrangement voor 2 personen in Twente, of een sterrenmaaltijd voor 6 personen die een topkok bij u thuis bereidt. Of een van de 50 exclusieve Beter Leven-shoppers.

Bezoek de Beter Leven boer op 26 oktober
Op zaterdag 26 oktober houden 14 aangesloten boeren een Open Dag. Daar kan iedereen met eigen ogen zien wat 'Beter Leven' in het echt voor de dieren betekent. Een leerzaam en gezellig uitje voor het complete gezin. De adressen van deelnemende boeren vindt u op de site. Kortom: vier een bruisende en levendige Beter Leven Week, met aandacht voor een diervriendelijk, succesvol kenmerk. Doet u ook mee? Namens de organisatoren: hartelijk bedankt!