Doe mee aan de Gooise Heideloop op zondag 15 juni

Op zondag 15 juni 2014 is de 1e editie van de Gooise Heideloop. De organisatie van deze recreatieve loop is een unieke samenwerking tussen de Gooise atletiekve­renigingen GAC, Zuidwal en Tempo met het Goois Natuurreservaat.

Routes

Over de Zuider-, Wester- en Bussumerheide zijn drie bijzondere routes uitgezet van 2,5 km, 5 km en 10 km. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid bent van een atletiekvereniging. Deelname is mogelijk als hardloper, als Nordic walker of als wandelaar. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer mensen zien welke prachtige natuurlijke omgeving het Goois Natuurreservaat met trots beheert en onderhoudt.

Start & Finish

De parkeerplaats bij het Sint Janskerkhof, naast het geologisch museum Hofland aan de Hilversumseweg (N525 tegenover restaurant La Place te Laren) vormt zowel startpunt als finish. Kleedruimtes en toiletten zijn aanwezig.

Inschrijven

Ga naar www.inschrijven.nl en dan naar Gooise Heideloop. Print de bevestiging van uw inschrijving en u kunt het op zondag 15 juni vanaf 9.00 uur inwisselen voor uw startbewijs bij de startplaats. De kosten voor deelname bedragen bij € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar en € 5,00 voor overige deelnemers.

Schrijft u in op de dag zelf bij het startpunt (dit is mogelijk tot 9.30 uur), dan bedragen de inschrijfkosten € 4,00 voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor overige deelnemers. De opbrengst van de Heideloop gaat naar het Goois Natuurreservaat.

Starttijden

De hardlopers starten om 10.00 uur, Nordic Walkers starten om 10.05 uur en de wandelaars om 10.10 uur. Doe mee en laat het een onvergetelijk Natuur(lijk) sportief feest worden voor ons allen! Vanwege beperkte parkeergelegenheid is het dringende verzoek om bij voorkeur op de fiets of te voet te komen!

Alle informatie is ook nog te vinden op www.gnr.nl/gooiseheideloop