• GGG2016

Postcode Loterij Goed Geld Gala

In januari maakt de Postcode Loterij bekend hoeveel geld de deelnemers het afgelopen jaar bijeenbrachten voor de goede doelen van de loterij. Dit doet de loterij tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala. Dan schenkt de Postcode Loterij de helft van de omzet aan goede doelen op het gebied van mens en natuur. Zo behoren onder meer Unicef , Natuurmonumenten, Greenpeace , het Wereld Natuur Fonds en Humanitas tot de goede doelen van de Postcode Loterij. Zij kunnen elk jaar op een schenking rekenen.

Ook maakt de Postcode Loterij tijdens het Goed Geld Gala bekend welke goede doelen een eenmalige schenking ontvangen voor een bijzonder project en welke extra projecten van aangesloten goede doelen mogelijk gemaakt worden. Een spannend moment is welk goed doel een bijdrage krijgt uit het Droomfonds, dat is bedoeld om nieuwe, moedige en baanbrekende initiatieven mogelijk te maken. Welk goed doel ziet haar droom in vervulling gaan?

Dankzij u

Vorig jaar kon de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers ruim 312 miljoen euro bijdragen aan goede doelen. Op dinsdag 26 januari a.s. maakt de loterij tijdens het Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam bekend hoeveel er dit jaar aan goede doelen geschonken wordt. Wilt u met eigen ogen zien welke bijzondere projecten er dankzij uw deelname mede mogelijk gemaakt worden? Kijk dan naar de livestream op deze website. Het programma start om 19.30 uur.