Het Goois Natuurreservaat is op zoek naar u!

Draagt u de Gooise natuur een warm hart toe? Dan is het Goois Natuurreservaat op zoek naar u! Als enthousiaste vrijwilliger kunt u het werk van de organisatie om de natuur te beschermen, meer bekendheid geven.

Het Goois Natuurreservaat

Het Goois Natuurreservaat zal hiervoor een promotieteam opzetten met 15 vrijwilligers om activiteiten bij te wonen, zoals het jaarlijkse kerstfeest in de schaapskooi in Blaricum en het schaapscheerderfestijn in juni. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Annemiek van der Molen, medewerker communicatie van het Goois Natuurreservaat, (035) 621 45 98 of via molen@gnr.nl.

De Postcode Loterij steunt het Goois Natuurreservaat

Het Goois Natuurreservaat werkt aan het behoud van de waardevolle kenmerken van landschap, natuur en cultureel erfgoed in het Gooi. De organisatie beheert nu bijna 3.000 hectare prachtige natuur. Ze maakt het mogelijk dat bezoekers op hun eigen manier van de terreinen genieten. De Postcode Loterij, die het Goois Natuurreservaat steunt sinds 1997, heeft de organisatie in 2013 een bedrag van € 0,9 miljoen geschonken.