Jongeren met én zonder handicap sporten tijdens Open Dag van Cruyff Foundation

Johan Cruijf Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Maar kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Daarom wil de Cruyff Foundation hen stimuleren om te bewegen.

Open Dag op 23 september

Op woensdag 23 september vindt weer de jaarlijkse Open Dag van de Cruyff Foundation plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Tijdens deze dag kunnen jongeren met én zonder handicap deelnemen aan (rolstoel) basketbal, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook zijn er extra activiteiten zoals tafelvoetbal, schaatsen en een springkussen.

Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij

Sinds 1998 ontvangt de Cruyff Foundation jaarlijks een bijdrage van de Goede Doelen Loterijen. Mede dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan de Cruyff Foundation jeugd in beweging brengen.

Bekijk op de website van de Cruyff Foundation het gehele programma. Kinderen en bezoekers kunnen zich aanmelden via deze link.