Koffietijd is terug!

Vanaf maandag 29 augustus

De gezelligste ochtendshow van Nederland is vanaf maandag weer te zien op RTL 4 van 10.00 tot 11.00 uur. Koffietijd trapt het nieuwe seizoen af met spraakmakende en gezellige gasten.

Deze week schuiven onder andere drie Olympische medaillewinnaars aan in de studio: Maaike Head en Ilse Paulis. Zij wonnen goud met roeien. En Anicka van Emden. Zij won brons met judo. Ook Nicolette van Dam en Tim Douwsma komen langs en vertellen over hun zomer en over hun nieuwe programma Next Boy/ Girlband.

Zoals u gewend bent, is er ook elke dag aandacht voor een van onze goed doelen. Deze week staat onder andere de Waddenvereniging centraal. De Waddenzee is het allerlaatste natuurgebied in Nederland waar wind, water en getij nog zoveel hun eigen gang kunnen gaan. Toch staan natuur, rust en ruimte voortdurend onder druk. De Waddenvereniging zet zich samen met liefhebbers van dit unieke natuurgebied in voor de schitterende ruigheid van dit unieke gebied.

De vaste presentatrices: Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, zijn er helemaal klaar voor! In wisselende samenstellingen zullen zij steeds een duo vormen. En ook dit seizoen kunt u weer genieten van de overheerlijke recepten van kok Caspar!