Loop de Foodwalk op 21 juni en proef producten van eigen bodem

Foodwalk is een initiatief van Landschapsbeheer Nederland en Stichting wAarde en maakt deel uit van het project Lekker Landschap. Lekker Landschap nodigt iedereen uit al het eetbare en al het lekkers in het landschap te ontdekken en ervan te genieten. 

Op dit moment schieten initiatieven rond stadslandbouw, slow food en regiorecepten als paddenstoelen uit de grond. In 2013 ontving Landschapsbeheer Nederland een Extra Projectbijdrage van ruim 1 miljoen euro van de Postcode Loterij voor het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes waarin al deze initiatieven een plek krijgen. Met een routebeschrijving en een recept in de hand, kan iedereen zelf ingrediënten bij elkaar plukken tijdens een wandel- of fietstocht.


Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij worden de Foodwalks mede mogelijk gemaakt. Wilt u zelf ook meer weten over al het eetbare in de natuur, dan kunt u bijvoorbeeld op 21 juni de Foodwalk in Zeewolde bezoeken.

Loop de Foodwalk en proef producten van eigen bodem!
Op zaterdag 21 juni om 10.00uur gaat de Foodwalk in Zeewolde van start, in combinatie met een leuke en lekkere streekmarkt: 'Puur Zeewolde, Puur Eten'. Behalve de streekmarkt is er van alles te beleven, ook voor de kinderen.
Meer informatie kunt u vinden op: http://www.landschapsbeheer.net/agenda/bericht/foodwalk-zeewolde/406
Meer informatie over foodwalks kunt u vinden op: www.foodwalks.nl en www.lekkerlandschap.nl