Nieuwe Postcode Loterij Fiets uitgereikt in Dronten

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld overhandigt de fietsen persoonlijk

Woensdag 27 augustus kwam Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld speciaal naar het Flevolandse Dronten om de nieuwe Postcode Loterij Fiets van Batavus uit te reiken aan de winnaars in deze plaats. Maar liefst drie postcodes (8252 KM, 8253 EB en 8253 GK) in Dronten vielen in de prijzen. De 33 winnaars waren uitgenodigd om naar Batavusdealer ‘Jan Brinkman... de wereld aan fietsen’ te komen en hun fiets in ontvangst te nemen.


Op de stoep voor de winkel staat een lange rij wit, oranje, groene fietsen opgesteld. Klaar voor de komst van de winnaars. Afhankelijk van het aantal loten waarmee men meespeelt, kan men kiezen voor een volwassenfiets en/of de kindervariant.

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Een fiets voor de kleinkinderen

Mevrouw Tilburg-Taberima gaat naar huis met een volwassenfiets én een kinderfiets: “Ik heb twee loten bij de Postcode Loterij dus mag ik twee fietsen meenemen. Voor mijzelf heb ik de volwassenfiets gekozen. De kinderfiets is voor mijn kleinkinderen. Ik laat de fiets gewoon bij mij thuis staan en als de kleinkinderen langskomen, mogen ze hem gebruiken. Zo hebben ze er allemaal wat aan. De oudste is nu zeven, dus die kan er bijna op. Heel handig!”

Eén winnaar is aanwezig met zijn hele gezin, vrouw en twee kinderen: “Wij spelen mee met vier loten, dus we rijden hier weg met allemaal een nieuwe fiets. Geweldig!”

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

6000 fietsen gewonnen

In de ZomerTrekking van juli wonnen 600 postcodes door heel Nederland in totaal meer dan 6.000 fietsen. Al vijf jaar reikt de loterij de Postcode Loterij Fiets uit, een van de populairste prijzen. Dit jaar is de fiets vernieuwd. Het nieuwe Batavusmodel is voorzien van drie versnellingen, luxe metallic lak, een zeer stabiele tweepootstandaard en stuurvergrendeling. Winnaars kunnen hun fiets ophalen bij hun lokale Batavusdealer.