Verslaggevers gezocht: beoordeel zelf de projecten van Oxfam Novib

Zijn de projecten van Oxfam Novib uit 2012 geslaagd of niet? Oordeel zelf! Oxfam Novib is op zoek naar verslaggevers die een project willen bezoeken om te beoordelen. Het resultaat publiceren we in het jaarverslag van Oxfam Novib.

Vorig jaar vroeg Oxfam Novib jullie al om via Praat Mee projecten te beoordelen. Jullie input leverde Oxfam Novib een mooi jaarverslag op! Dit jaar gaan ze een stapje verder, want je kunt de projecten natuurlijk het beste beoordelen door ze met eigen ogen te bekijken.

De verslaggevers beoordelen twee projecten: een project dat ze ter plekke bezoeken in één van de landen waar Oxfam Novib werkt en een project dat ze beoordelen op het kantoor in Den Haag. Oxfam Novib is op zoek naar mensen die interesse hebben in het werk van Oxfam Novib, en er met een kritische blik naar kunnen kijken.

Wil jij met Oxfam Novib mee op reis als verslaggever? Meld je dan uiterlijk maandag 4 februari aan via Praat Mee:

Stap 1
Klik op “Plaats je idee” en laat weten waarom jij graag projecten wilt helpen beoordelen, en waarom Oxfam Novib juist jou mee moeten nemen als verslaggever.

Stap 2
Laat weten hoe jij van plan bent om je ervaringen te delen met de rest van Nederland. We willen graag dat zo veel mogelijk mensen horen over jouw ervaringen, hoe zorg jij ervoor dat zo veel mogelijk mensen horen wat jij hebt meegemaakt?

Stap 3
Stuur je motivatie, je plan voor het delen van je ervaringen en je CV ook per e-mail naar praatmee@oxfamnovib.nl

De kandidaat-verslaggevers met de beste inzendingen nodigt Oxfam Novib uit voor een gesprek op het kantoor in Den Haag. Deze gesprekken vinden plaats tussen 5 en 11 februari.

Om een idee te plaatsen moet je je aanmelden bij Praat Mee. Dat kan door een profiel aan te maken, maar ook door in te loggen via Facebook. Heb je problemen met inloggen of het aanmaken van een profiel? Stuur dan een e-mail naar praatmee@oxfamnovib.nl