We komen ook op plekken zonder postcode.

Right To Play geeft dit meisje en 43.750 andere kinderen uit Mali de kans om mee te doen met ‘Play To Learn’. Dit project biedt kinderen met de hulp van lokaal opgeleide sportcoaches een veilige uitlaatklep, zodat ze weer even kind kunnen zijn. Right To Play zorgt met diverse projecten dat kinderen in ontwikkelingslanden kunnen leren door te spelen. Dat doorbreekt sociale barrières en zorgt bovendien voor persoonlijke ontwikkeling en veilig onderwijs.

De leraren die zijn opgeleid door Right To Play, vervullen een cruciale rol in de sport- en spelprogramma’s. Ze geven op een kindgerichte en interactieve manier les, gebaseerd op ‘ervarend leren’. Dit werkt motiverend voor henzelf en ook de kinderen komen hierdoor met meer plezier naar school, wat weer een positieve uitwerking heeft op hun prestaties. Right To Play heeft ook de overheid overtuigd van de inzet van sport en spel voor ontwikkelingsdoeleinden, waardoor nog meer jongeren in Mali kansen krijgen zich op deze manier te ontwikkelen. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt. U maakt steun aan Right To Play en 91 andere organisaties mogelijk.

Samen maken we het verschil

Right To Play ontving sinds 2010 een bijdrage van € 2,5 miljoen. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt! Dankzij u kunnen wij Right To Play en 91 andere organisaties financieel ondersteunen. En dankzij u zijn de Postcode Loterijen uitgegroeid tot de grootste fondsenwerver ter wereld – zij schonken al ruim 6,5 miljard euro aan goede doelen. Samen voor een betere wereld: postcodeloterij.nl

Steun onze goede doelen en speel mee ›Lees hier meer over We komen ook op plekken zonder postcode.›