Zodat Joana uit Mozambique zich weer thuis kan voelen, met SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen begint bij de basis: een liefdevol thuis voor ieder kind. Familie is immers de basis om op eigen kracht de wereld te ontdekken en minstens net zo belangrijk als water, voedsel en onderdak. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat zoveel mogelijk kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen.

Miljoenen kinderen over de hele wereld hebben de zorg van hun ouders verloren, en elke dag komen daar duizenden kinderen bij. Zij staan er vaak alleen voor en zijn erg kwetsbaar. SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is, net zoals onderdak, voedsel en medische hulp.

Geen familie, wel een thuis

Door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven binnen één van de Kinderdorpen, of door het versterken van kwetsbare families, zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat deze kinderen tóch in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Deelnemers van de Postcode Loterij; bedankt. U maakt de steun aan SOS Kinderdorpen en 89 andere organisaties mogelijk.

Met elkaar maken we het verschil

Dankzij de deelnemers groeide een Nederlands loterijeninitiatief uit tot de op een na grootste private donor in de wereld. In totaal schonken de Postcode Loterijen al meer dan 6 miljard euro aan goede doelen. SOS Kinderdorpen heeft sinds het jaar 2000 een bijdrage ontvangen van € 20,9 miljoen. Met elkaar kunnen we het verschil maken en dat willen we de komende jaren blijven doen.

Voor een betere, duurzame en rechtvaardige wereld: postcodeloterij.nl

Steun onze goede doelen en speel mee ›



Lees hier meer over We komen ook op plekken zonder postcode. ›