We komen ook op plekken zonder postcode

Macario leeft nu bij Stichting AAP, en is blij en gezond. Dit was ooit anders; de chimpansee werd aangetroffen op Gran Canaria, waar zijn eigenaren hem in een kooi aan zijn lot overlieten. AAP heeft hem gered én een nieuw thuis gegeven. De organisatie vangt exotische dieren in nood op, geeft hen weer een toekomst en pleit voor betere wetten in heel Europa.

Ook de Spaanse tak van Stichting AAP werkt steeds vaker samen met de autoriteiten. Hierdoor zijn er meer controles bij eigenaren van exotische dieren en kunnen misstanden sneller worden aangepakt. Als deze samenwerking er niet was, had Macario misschien nog jarenlang opgesloten gezeten.

Een mooie toekomst voor Macario

Macario heeft een zwaar leven gehad, maar eenmaal bij AAP knapte hij wonderbaarlijk snel op. Hij ontpopt zich nu als een stoere chimpansee en staat zijn mannetje in de groep met soortgenoten. Het hoopje ellende wat binnenkwam bij Stichting AAP zet nu de boel op z’n kop in het chimpanseecomplex. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt. U maakt steun aan Stichting AAP en 91 andere organisaties mogelijk.

Met elkaar maken we het verschil

Dankzij de deelnemers groeide een Nederlands loterij-initiatief uit tot de grootste fondsenwerver ter wereld. De Postcode Loterijen geven niet alleen veel prijzen weg, maar schonken ook al meer dan 6,5 miljard euro aan goede doelen. Stichting AAP heeft sinds 2001 een bijdrage ontvangen van € 8,5 miljoen. Met elkaar kunnen we het verschil maken, ook in de komende jaren.

Voor een betere, duurzame en rechtvaardige wereld: postcodeloterij.nl

Steun onze goede doelen en speel mee ›

Lees hier meer over We komen ook op plekken zonder postcode.›