Zodat ook daar veilig kan worden geleefd

De sneeuwluipaard, een prachtig roofdier, wordt bedreigd. Door stroperij, overbegrazing, ontbossing, mijnbouw en klimaatverandering. Het Wereld Natuur Fonds zorgt voor een geschikt en veilig leefgebied voor deze dieren in de Altai Sayan-regio (China, Kazachstan, Mongolië en Rusland).

Het Wereld Natuur Fonds werkt daarom aan een netwerk van beschermde gebieden, waarin de belangrijkste elementen om te overleven voor de sneeuwluipaard gewaarborgd zijn: veiligheid, voedsel en ruimte. En het Wereld Natuur Fonds werkt aan voldoende mens- en draagkracht bij de lokale bevolking, partners en overheden om een beschermingsprogramma voor dit dier ook op lange termijn te laten slagen. Op deze manier kunnen de natuurlijke rijkdommen van de Altai Sayan-regio behouden blijven voor de toekomst.

Deelnemers van de Postcode Loterij; bedankt! U maakt steun aan het Wereld Natuur Fonds en 91 andere organisaties mogelijk. Dankzij de deelnemers groeide een Nederlands loterijeninitiatief uit tot de grootste private fondsenwerver ter wereld. In totaal schonken de Postcode Loterijen al meer dan 6 miljard euro aan goede doelen. Het Wereld Natuur Fonds heeft sinds 1993 een bijdrage ontvangen van ruim € 331,1 miljoen. Met elkaar kunnen we het verschil maken en dat willen we de komende jaren blijven doen.  

Voor een betere, duurzame en rechtvaardige wereld: postcodeloterij.nl

Steun onze goede doelen en speel mee ›Lees hier meer over We komen ook op plekken zonder postcode.›