We komen ook op plekken zonder postcode.

Deze prijswinnende foto is te bewonderen op de volledig vernieuwde website van World Press Photo. Op worldpressphoto.org maak je een ontdekkingsreis door zestig jaar fotojournalistiek en kun je zelf fotocollecties samenstellen en delen. Behalve een enorm fotoarchief is de website ook een oneindige inspiratiebron die ons een scherpe blik op de wereld geeft.

World Press Photo ondersteunt persfotografen in hun werk en is een voorvechter van internationale persvrijheid. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt. U maakt steun aan World Press Photo en 91 andere organisaties mogelijk.

Bekijk de video over dit project

De nieuwe website, gerealiseerd met de steun van de Postcode Loterij, kent ongekende mogelijkheden voor zowel professionals als liefhebbers. De unieke beeldverzameling is verrijkt met een brede context, bestaande uit achtergrondverhalen, interviews, boeken, dvd’s en externe links.

Naast de thematische collecties die al worden aangeboden, kan iedereen zelf collecties maken van zijn favoriete beelden en deze delen met anderen. Bezoekers kunnen de beelden dus niet alleen bekijken, maar worden ook geïnspireerd om er zelf iets mee doen.

Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt. U maakt steun aan World Press Photo en 91 andere organisaties mogelijk.

Samen maken we het verschil

Dankzij de deelnemers groeide een Nederlands loterij-initiatief uit tot de grootste fondsenwerver ter wereld. De Postcode Loterijen geven niet alleen veel prijzen weg, maar schonken ook al meer dan 6,5 miljard euro aan goede doelen. World Press Photo heeft sinds 2004 een bijdrage ontvangen van € 10,6 miljoen. Met elkaar kunnen we het verschil maken, ook in de komende jaren.

Voor een betere, duurzame en rechtvaardige wereld: postcodeloterij.nl

Steun onze goede doelen en speel mee ›Lees hier meer over We komen ook op plekken zonder postcode.›