Weet jij straks genoeg over je nieuwe BMW?

Staat er straks een nieuwe BMW 1-serie bij u voor de deur? Speel nu mee!
Staat er straks een nieuwe BMW 1-serie bij u voor de deur? Speel nu mee!

De Postcode Loterij maakt in mei 100 winnaars van 100 nieuwe BMW’s bekend. Als jij één van de gelukkige winnaars bent, dan parkeren wij een 1-serie in jouw favoriete kleur voor de deur! Om je voor te bereiden spijkeren we je op deze pagina alvast een beetje bij over ‘jouw’ BMW.

De BMW-cockpit

Ieder uur een BMW bij de Postcode Loterij

De zomer komt er weer aan, dus ook de vakantiekriebels. Stel dat jij in mei de winnaar bent van één van de 100 splinternieuwe BMW’s 1-serie… dan ziet jouw autovakantie er waarschijnlijk héél anders uit. In de BMW 1-serie van vandaag zit de cockpit ingenieus en lekker sportief om de bestuurder heen gebouwd. Daarnaast is de BMW groot en comfortabel genoeg om met een paar vrienden of met je familie heerlijk de zon tegemoet te rijden. En jij kan binnenkort die bestuurder zijn!

Ja, ik wil een BMW winnen ›

De grille

Elk uur een BMW Postcode Loterij

Kijk eens goed naar deze BMW… die wil je toch hebben? Geen front van een BMW is dezelfde. Maar één herkenbaar element is al sinds 1933 heilig: de grille. Deze volgt natuurlijk wel de stijlveranderingen in de auto-industrie en verandert daardoor langzaam van vorm. Als je naar de huidige 1-serie kijkt, dan zie je dat ze ‘m vooral stoer maken.

Zie jij deze BMW al bij jou op de oprit staan? Dat komt goed uit want wij geven van 9 t/m 20 mei 100 BMW’s weg!

Ja, ik wil een BMW winnen ›

Het logo

BMW Postcode Loterij

In april is het éxtra leuk om mee te spelen met de Postcode Loterij, want we geven in mei100 BMW’s weg! En wie wil er nu niet zo’n blauw-wit logo op zijn autosleutel.

Maar wat betekent het logo eigenlijk? In 1916 begon de BMW- fabriek met het bouwen van vliegtuigmotoren. Het logo van BMW is dan ook afgeleid van een propeller die op volle snelheid draait. Is toch leuk om te weten als jij straks één van die 100 splinternieuwe BMW’s wint?

Ja, ik wil een BMW winnen ›