Koffietijd

Koffietijd is: lekker genieten op de bank voor de tv, met een kopje koffie! Koffietijd is de gezelligste ochtendshow op tv en is te zien op RTL4 tussen 10.00 en 11.00 uur. De show wordt mede mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen.

Dit seizoen trapt Koffietijd af met talloze nieuwe items en onderwerpen. Zo is er elke dag een hoofdgast die speciaal voor Koffietijd een zelf gemaakt filmpje meeneemt over hoe hij of zij die ochtend heeft beleefd. Bovendien mag een bekende Nederlander voor één dag gasthoofdredacteur van Koffietijd zijn en testen verschillende panels een week lang uiteenlopende situaties.

Koffietijd doet live verslag van actuele gebeurtenissen
Ook nieuw: diverse Koffietijd-verslaggevers doen live verslag van actuele gebeurtenissen en gaan op bezoek bij jarige BN'ers. Daarnaast is Caspar ook dit seizoen weer van de partij met verrassende en inspirerende recepten. Zo bespreekt hij onder andere op maandag zijn culinaire hoogtepunt van het weekend aan de hand van een zelf gemaakt filmpje en kookt hij op woensdag op bijzondere locaties in het land.

Ook op zaterdag is er Koffietijd

Natuurlijk is Koffietijd er ook weer op zaterdag. Elke week verkent Loretta Schrijver samen met een bekende Nederlander een leuke stad in het land. Ze laat zien welke leuke of mooie plekjes en musea je echt niet mag missen. Allemaal kijken dus, voor koffie én gezelligheid!

Koffietijd en de Goede Doelen Loterijen
Koffietijd werkt samen met de Goede Doelen Loterijen NV. Tot de Goede Doelen Loterijen behoren de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij. Vijftig procent van de bruto-opbrengst van de loterijen wordt besteed aan organisaties die actief zijn op onder meer het gebied van ontwikkelingssamenwerking, natuur en milieu, cultuur, sport en lichamelijke vorming en maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.


Presentatie: Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau
Elke werkdag en op zaterdag te zien van 10.00 - 11.00 uur bij RTL4