Een 100%NL Magazine cadeau!

editie Winnaars

Begin maart krijgt u als deelnemer van de Nationale Postcode Loterij een 100%NL Magazine cadeau. Een Winnaarseditie die speciaal voor u als deelnemer gemaakt is. Want of u nu wel of niet een prijs wint in de Postcode Loterij, voor ons bent u sowieso een winnaar. Want dankzij uw deelname ontvangen 92 goede doelen financiële steun om hun goede werk voor te zetten.

In het magazine staan prachtige verhalen over de mensen achter de goede doelen. Speciaal hiervoor heeft Nicolette van Dam een reisverslag gemaakt van haar bezoek voor Solidaridad aan de suikerrietvelden in Nicaragua en El Salvador. Een aangrijpend verhaal dat ook op 15 maart in het televisieprogramma Kanjers Van Goud op RTL 4 te zien is. Prinses Margriet en Jan Smit vertellen in het magazine over hun bezoek aan SOS Kinderdorpen in Ghana. En 100%NL interviewde deelnemers die een groot geldbedrag hebben gewonnen. Wat heeft het winnen van zo’n geldprijs met hen gedaan?

Verder interviews met Linda de Mol en Winston Gerschtanowitz, columns van Freek Vonk en Caroline Tensen, een verslag van het bezoek aan de Voedselbank, een week op pad met Quinty Trustfull, wat is geluk voor Daphne Deckers, een kijkje achter de schermen bij het wijkfeest van de uitreiking van de PostcodeKanjer, kans op prachtige prijzen door mee te puzzelen en nog veel meer.

Wij hopen dat u het magazine met veel plezier leest. Een magazine van ons voor u. Om u te bedanken namens alle goede doelen die u met uw deelname steunt!

Samen met het magazine ontvangt u ook uw persoonlijke bingokaarten waarmee u kunt meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Dit tv-programma met Linda de Mol is vanaf 15 maart vijf weken lang te zien om 20.00 uur op RTL 4.

De Winnaars-editie van 100%NL magazine is vanaf 6 maart ook te koop bij Bruna en kost € 4,99. Lees hieronder een aantal interviews uit het magazine.