Kom een dag klussen tijdens NLdoet met Caroline Tensen!

Het Oranje Fonds is een van de goede doelen die, dankzij uw bijdrage, wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Zij organiseren jaarlijks NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wilt u ook de handen uit de mouwen steken voor dit goede doel? Maak kans op een compleet verzorgde dag, waarbij u samen met Caroline Tensen aan de slag gaat in Jeugddorp De Glind, Barneveld. In dit dorp kunnen jongeren terecht die om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Een bijzonder dorp.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen gaat vrijdag 20 maart in Jeugddorp De Glind helpen om het dorp op te knappen. Het dorp heeft veel faciliteiten voor de jongeren zoals een moestuin, een zwembad en een restaurantschool. Er is dus genoeg opknapwerk te verrichten! Samen met Caroline Tensen kunt u het dorp zomerklaar maken en kleur brengen in het leven van deze jongeren. Ondertussen wordt u goed verzorgd en krijgt u een kijkje in de keuken van een goed doel dat de Postcode Loterij dankzij uw bijdrage kan steunen.

Het programma

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met een lekkere versnapering. Vervolgens starten we met klussen. Na het klussen komt, tijdens de welverdiende lunch, een bijzondere spreker van een van de goede doelen van de Postcode Loterij een lezing houden.

We gaan van start om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

U kunt zich aanmelden tot en met woensdag 25 februari. We verloten in totaal 15 x 2 plaatsen (t.w.v. 50 euro pp). In de week van 2 maart krijgen de winnaars bericht.

Via uw Persoonlijke Pagina (via de tab LedenVoordeel) kunt u zich aanmelden voor deze dag. Heeft u nog geen Persoonlijke Pagina? Registreer u dan snel!