1 december is Wereld Aids Dag. Help ook mee in de strijd tegen aids!

Vandaag, donderdag 1 december is het Wereld Aids Dag. Overal ter wereld staat de strijd tegen aids in de schijnwerpers. Wereldwijd wordt aandacht gevraagd voor de aidsproblematiek en opgeroepen tot meer solidariteit met mensen met hiv en aids. Ook in Nederland zijn er veel initiatieven, evenementen en acties. Thema is dit jaar: It Takes a Village to Fight HIV/AIDS. De Nationale Postcode Loterij steunt de strijd tegen aids en steunt daarom de organisatie STOP AIDS NOW!

Poster Stop Aids Now!

Om de strijd tegen aids te voeren, zijn er bijvoorbeeld prachtige ArtBags te koop voor 5 euro onder het motto 'Koop een Artbag en red een leven'. Dit keer hebben Viktor & Rolf, Dick Bruna en Pip Studio getekend voor het ontwerp. Met deze 5 euro kan STOP AIDS NOW! er bijvoorbeeld voor zorgen:
- dat een kind zonder hiv wordt geboren,
- dat aidswezen worden geholpen met medicijnen, voedsel en onderdak,
- dat een schoolklas wordt voorgelicht over aids.

De ArtBag is vanaf 26 november -zolang de voorraad strekt- voor € 5 onder andere via http://www.stopaidsnow.nl/artbag en bij alle vestigingen van de V&D, Bijenkorf, Bruna, Dirk, Bas en Digros en Wereldwinkels. De productie van de tassen wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Lees meer op de website van STOP AIDS NOW! en Wereld Aids Dag en help mee in de strijd tegen aids.