1 miljoen euro verdeeld onder Postcode Loterij-winnaars in Landsmeer

Amsterdam, 16 januari 2015 – Voor de bewoners van de Van Beekstraat in Landsmeer begon het nieuwe jaar goed. Op nieuwjaarsdag werd bekend dat op hun postcode 1121 NS een PostcodeKanjer Prijs van 1 miljoen euro van de Postcode Loterij is gevallen. Inmiddels hebben de winnaars gehoord hoe deze prijs is verdeeld en welk bedrag zij exact hebben gewonnen. De gewonnen bedragen variëren van 58.577 euro tot 489.539 euro.

Er zijn zes winnaars met postcode 1121 NS die in totaal met achttien loten meespeelden in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De volgende bedragen zijn gewonnen:
 
- Eén deelnemer wint 489.539 euro
- Twee deelnemers winnen 117.154 euro
- Twee deelnemers winnen 108.786 euro
- Eén deelnemer wint 58.577 euro
 
De bedragen lopen zo uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag niet alleen afhankelijk is van het aantal loten, maar ook van de gespaarde Kanjerpunten. Dit zijn een soort spaarpunten. Hoe meer trekkingen een deelnemer met een lot meespeelde in 2014, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.
 
49,7 miljoen euro verdeeld op nieuwjaarsdag
De PostcodeKanjer Prijs in Landsmeer is een van de prijzen van de PostcodeKanjer van 49,7 miljoen euro. De hoofdprijs van 43,7 miljoen euro viel in Amsterdam-Zuidoost. Naast deze miljoenenprijzen wonnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto's, musicalkaarten en cadeaubonnen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De uitslagen zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.