50 inwoners Arnhem winnen Apple Watch in jubileumshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 november 2015 – 50 inwoners uit Arnhem zijn verrast met een Apple Watch in een speciale uitzending van het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Wijkgenoot Gerrit nam een Apple pakket mee naar huis.
 
Gerrit streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een Apple pakket met daarin een Macbook, een iPhone6 en een Apple Watch.

Jubileum-editie Postcode Loterij Miljoenenjacht

Niet alleen Gerrit ging naar huis met een prijs. Omdat Postcode Loterij Miljoenenjacht dit jaar 15 jaar bestaat, mocht Linda de Mol het  hele vak van Gerrit verrassen met een Apple Watch.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Daan uit Nijmegen in het finalespel 167.000 euro.