500.000ste DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart geactiveerd

Afgelopen week hebben alle deelnemers van de Postcode Loterij de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart ontvangen en inmiddels is de 500.000ste cadeaukaart geactiveerd. Heeft u uw cadeaukaart nog niet geactiveerd dat kunt u dit doen door op de www.doemaarlekkerduurzaam.nl bovenaan op 'Activeer mijn kaart' te klikken en de stappen te volgen. Daarna is de cadeaukaart klaar voor gebruik en kunt u t/m 23 november voor 12.50 euro duurzamere producten kopen bij de Albert Heijn.

DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Waarom dient u uw kaart te activeren?

Alle 2,5 miljoen Postcode Loterij-deelnemers krijgen de cadeaukaart en het receptenboekje per post. We willen voorkomen dat mensen met onjuiste bedoelingen deze post onderscheppen om zo gratis boodschappen te kunnen doen. Daarom is het activeren van uw cadeaukaart noodzakelijk. Aan de hand van uw kaartnummer, postcode, huisnummer en rekeningnummer kunnen wij controleren of de kaart door de juiste persoon gebruikt wordt. Activeren is zo gebeurd op deze site.

Doe maar lekker Duurzaam

Uit welke producten kan ik kiezen?

Het gaat om ruim 600 producten van Albert Heijn eigen merk AH puur&eerlijk en om producten van Unilever met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk op het gebied van dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu en producten die voldoen aan Unilevers duurzame landbouwprogramma. Alle deelnemende producten hebben een duurzaamheidskenmerk dat garandeert dat deze producten voldoen aan strenge eisen op het gebied van dierenwelzijn, eerlijke handel en/of milieu. Het aanbod is zeer gevarieerd: van aardappelen, groente en vlees tot thee en zuivel.

Maak kans op een Jamie Oliver kookboek

We zijn benieuwd hoe u duurzamer gaat koken met de cadeaukaart! Deel daarom een foto van uw maaltijd of uw eigen duurzame recept en maak kans op een Jamie Oliver kookboek. Tot en met 23 november kunt u uw recept en/of een foto van het gerecht uploaden via Facebook en delen met anderen.