Acht inwoners Huissen winnen 1.420.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 13 oktober 2014 – Een grote verrassing voor acht inwoners van de Muntstraat in Huissen. Gisteravond belde presentator Winston Gerschtanowitz bij hen aan. De acht bewoners zijn de winnaars van Postcode Loterij Bingo, het nieuwe spel dat zondagavond live wordt gespeeld tijdens het tv-programma Miljoenenjacht. Uit handen van Winston kregen zij cheques overhandigd van 710.000 euro, 177.500 euro en 88.750 euro.
 
Dat de Bingoprijs in Huissen is gevallen, is te danken aan bewoner Ramona. Zij had tijdens de tv-show Miljoenenjacht als eerste een volle Bingokaart die gekoppeld is aan haar Postcode Loterij-lot met postcode 6851 JV. Hiermee wint zij hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 710.000 euro. Daarnaast werd ditzelfde bedrag verdeeld onder de overige loten in postcode 6851 JV.
 
Zeven buren winnen automatisch mee omdat zij ook Postcode Loterij-loten hebben in de winnende postcode. Eén buurman wint 177.500 euro met twee loten, de overige zes deelnemers kunnen rekenen op 88.750 euro omdat zij met één lot meespelen.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
De Postcode Loterij bestaat 25 jaar en daarom mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo. De bingo wordt zondagavond live gespeeld tijdens de tv-show Miljoenenjacht en er kunnen bedragen tot wel 5 miljoen euro gewonnen worden.
 
Elk bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt op het scherm, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart.
Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Bovendien wordt ditzelfde bedrag ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

Postcode Loterij-deelnemers spelen automatisch mee en de mensen die nog niet meedoen, mogen gratis Bingokaarten bestellen op postcodeloterij.nl. In deze video is te zien hoe de prijzen bij Postcode Loterij Bingo worden verdeeld: ‘Hoe werkt Postcode Loterij Bingo'.