• Beat the crowd

Amersfoorter wint € 102.500 in Postcode Loterij Beat The Crowd

Amsterdam, 9 januari 2014 – Danny de Graaf uit Amersfoort is de gelukkige winnaar van € 102.500 in de nieuwe RTL 4-show 'Postcode Loterij Beat The Crowd'. Het tv-programma werd afgelopen woensdag 8 januari uitgezonden.

Voor Danny de Graaf uit Amersfoort was het de uitdaging om in de spelshow de vragen beter in te schatten dan het 200-koppige publiek in de studio en uiteindelijk de tien besten uit the crowd.
Dit lukte, hij ging met € 102.500 naar huis.

Danny is blij verrast met zijn prijs: "Ik ben teruggekomen van vakantie om aan dit programma mee te doen en nu win ik zo'n groot bedrag! Ik heb er ook een mooie bestemming voor en ga het besteden aan mijn bruiloft. Dat kan nu een droomhuwelijk worden in een kasteel, met artiesten erbij en alles erop en eraan."

Kandidaat neemt het op tegen 200 man publiek
'Postcode Loterij Beat The Crowd' is het nieuwe spelprogramma van RTL 4, waarin één kandidaat het opneemt tegen maar liefst 200 man publiek en uiteindelijk van de tien besten uit the crowd. Met het beantwoorden van tien inschattingsvragen strijdt de kandidaat tegen het publiek. De vraag is: wie maakt de beste inschattingen en verzilvert de pot? Het publiek, dat het geld onderling mag verdelen of de kandidaat die het hele spel in zijn eentje heeft moeten strijden? Mensen thuis kunnen ook meespelen met een app die speciaal voor het programma is ontwikkeld.

'Postcode Loterij Beat The Crowd' wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam en is iedere woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.