Angelika uit IJmuiden wint 115.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Nog twee IJmuidenaren in de prijzen

Angelika uit IJmuiden is de gelukkige winnaar van 115.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Nadat Angelika 499 kandidaten wist weg te spelen , sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Ook twee wijkgenoten van Angelika wonnen geldbedragen.
 
Angelika is blij verrast: "Het was heel erg leuk om de uitzending terug te zien. We hebben met de hele familie en de buren gekeken. Ik was ontzettend zenuwachtig tijdens de opnames, maar daar zag je op TV gelukkig niet zo veel van. Van het geld willen we de badkamer en keuken opknappen. We hebben geen auto meer, dus een nieuwe auto zou ik ook graag willen."
 
Angelika stond samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 1974) uit IJmuiden in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Meerdere winnaars uit IJmuiden

Een andere inwoner van IJmuiden, Kea, won 3.000 euro. Wijkgenoot Brian ging ervandoor met 2.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.