Annemarie uit Valkenswaard wint 40.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 16 maart 2015 – Annemarie uit Valkenswaard is de gelukkige winnaar van 40.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel' onder haar stoel. Annemarie rinkelde de bel bij geldkoffer acht en won daarmee 40.000 euro.
 
Annemarie streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 40.000 euro. Onder één van de stoelen lag namelijk naast de prijs ook nog de Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.
 
Annemarie is blij verrast met de geldprijs: "Super! Wat ik er mee wil doen? Een nieuwe auto kopen, een beetje voor de kinderen en een beetje voor het huis."
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Dennis uit Amsterdam in het finalespel 139.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Deze keer waren deelnemers uit Bleiswijk met postcode 2665 BT de gelukkige winnaars.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.