Annemiek uit Gouda wint 81.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 2 november 2015 – Annemiek uit Gouda is de gelukkige winnaar van 81.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Ook ging wijkgenoot Koen naar huis met 1.000 euro.
 
Annemiek stond samen met 49 wijkgenoten uit Gouda in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Het bedrag komt Annemiek en echtgenoot Bertus goed van pas. Bertus, stukadoor van beroep is sinds twee jaar werkeloos. Annemiek is blij verrast: "Van het geld zou ik wel een keer op vakantie willen. Een lekkere verre vakantie."
 
Koen uit Gouda viel ook in de prijzen. Hij viel af voor de grote finale en kreeg een prijs van 1.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 2402 KS uit Alphen aan den Rijn meespelen 81.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.