Bekendmaking 14e Trekking in oudejaarsspecial 'Ik Hou Van Holland'

Het Ik-houd-van-Holland-team


Ook dit jaar wordt bij RTL 4 het jaar knallend afgesloten met de oudejaarsspecial van 'Ik Hou Van Holland'. Deze staat geheel in het teken van alle winnaars van 2011. Naast Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge, die alle drie prijzen wegsleepten bij de uitreiking van de Televizier Ring, zijn de volgende ‘winnaars’ te gast: Nick en Simon (winnaars ‘Edison Popprijs voor Beste Album’ en een Gouden Harp), Glennis Grace (winnaar Buma NL Award), Halina Reijn (Elle Style Award), Nasrdin Dchar (Gouden Kalf, beste acteur) en Wilfred Genee (Gouden Televizier Ring).

Raad Een Lied

In deze extra lange en bijzondere aflevering van ‘Ik Hou Van Holland’ wordt er, onder het genot van oliebollen, champagne en het nodige vuurwerk, met veel humor teruggeblikt op 2011. Alle vragen die Linda op de teams afvuurt, gaan over het afgelopen jaar en het feest is helemaal compleet wanneer diverse artiesten hun hits uit 2011 komen zingen. Wie diegenen zijn die de feestvreugde verder komen opvoeren, moet blijken tijdens het spel ‘Raad Een Lied’.

Wie wint de grote prijs in de 14e Trekking?

Voor enkele landgenoten eindigt het jaar wel heel bijzonder, als blijkt dat ze met hun buren een miljoenenprijs in de Postcode Loterij winnen. In twee postcodes valt een geldprijs van 1 miljoen euro die de deelnemers, die meespelen met de 14e trekking, in deze postcodes met elkaar winnen. Quinty Trustfull en Winston Gerschtanowitz gaan op pad om op twee plekken in het land deze prijzen uit te reiken.

Uitzending: zaterdag 31 december, tussen 22.00 en 00.30 uur bij RTL 4.