Chris uit Den Haag wint 22.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 30 maart 2015 – Chris uit Den Haag is de gelukkige winnaar van 22.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag een recordaantal van 2,5 miljoen kijkers trok. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio. Omdat de twee laatste kandidaten in de race niet op de knop drukten, ging Chris naar huis met het geldbedrag.
 
Chris streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een bedrag van 22.000 euro. De twee laatste kandidaten in de race kozen er namelijk voor om niet op ‘de knop' te drukken en het spel met het uitstapbedrag te verlaten. Daarom werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune.

Chris uit Den Haag is blij verrast met de prijs: "Super! Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet. Maar daar weet mijn vrouw vast wel wat voor."
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Nicole uit het Twentse Glane in het finalespel 278.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.