DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-actie week verlengd

21 november 2014 – Alle deelnemers van de Postcode Loterij kunnen hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart een week langer inwisselen voor duurzamere boodschappen bij Albert Heijn.  De actie is namelijk verlengd tot en met zondag 30 november.  

Beeldmerk DOE MAAR LEKKER DUURZAAM Postcode Loterij

Cadeaukaart nog niet geactiveerd?

Voordat u boodschappen kunt doen met uw cadeaukaart, moet u deze activeren op de website www.doemaarlekkerduurzaam.nl onder ‘Activeer mijn kaart’. De gegevens die u hierbij invult worden enkel gebruikt om u te identificeren als deelnemer van de Postcode Loterij. Na de activatie is de cadeaukaart klaar voor gebruik.

Doe maar lekker Duurzaam

 

Keuze uit ruim 600 producten

Met de cadeaukaart heeft u bij Albert Heijn keuze uit ruim 600 producten van het merk AH puur&eerlijk en uit producten van Unilever met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk op het gebied van dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu en producten die voldoen aan Unilevers duurzame landbouwprogramma. In het winkelschap is duidelijk te zien welke producten meedoen aan de actie. Alle deelnemende producten hebben een duurzaamheidskenmerk dat garandeert dat deze producten voldoen aan strenge eisen op het gebied van dierenwelzijn, eerlijke handel en/of milieu. Het aanbod is zeer gevarieerd: van aardappelen, groente en vlees tot thee en zuivel.