De heer Cohen uit Abcoude wint gloednieuwe BMW bij de Postcode Loterij

Ieder uur een BMW in juli voor winnaars Postcode Loterij

Amsterdam, 14 juli 2015 –Een grote verrassing voor de heer Cohen uit Abcoude. Hij heeft namelijk een gloednieuwe BMW (1 Serie) gewonnen. De heer Cohen werd vrijdag door Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verrast met de prijs. In de maand juli deelt de Postcode Loterij gedurende twee weken ieder uur (van 09:00 t/m 18:00) een BMW uit tijdens de PrijzenZomer. In totaal worden er 100 BMW's uitgereikt.
 
De heer Cohen is blij verrast: "Een tijd geleden hebben we onze deelname aan de Postcode Loterij opgezegd. Maar als verjaardagscadeau voor mijn vrouw heb ik ons lot weer geactiveerd. En nu winnen we deze auto! We hebben nog nooit een nieuwe auto gehad."
 
Van 13 tot en met 24 juli is iedere werkdag een uitreiking van een BMW te zien rond 19.50 uur op RTL4. De uitzending van de uitreiking in Abcoude komt donderdag 23 juli op televisie.
 
Bij de Postcode Loterij win je samen met je buren.
De buren van de heer Cohen die met dezelfde postcode 1391 RG meespelen met de Postcode Loterij, ontvangen per lot punten ter waarde van 250 euro om te besteden in de Postcode Prijzenshop.