Debbie uit Groesbeek wint 21.100 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 11 april 2016 – Debbie uit Groesbeek is de gelukkige winnaar van 21.100 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Groesbeek was samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 6561) uitgenodigd. Zij stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot Debbie het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 21.100 euro.  
 
Debbie streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Zij is erg blij met de prijs: "Ik heb nog geen flauw idee wat ik met het geld wil doen, volgens mij moet de tuin gedaan worden. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee!"

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Folkert uit Amsterdam in het finalespel 9.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.