Dineke uit IJhorst wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 16 maart 2015 – Dineke uit IJhorst is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW 1-serie in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Dineke streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Dennis uit Amsterdam kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat hij koos voor de finale, kreeg Dineke de koffer met inhoud. Dennis eindigde in het finalespel en nam een bedrag van 139.000 euro mee naar huis.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
Deze keer waren deelnemers uit Bleiswijk met postcode 2665 BT de gelukkige winnaars.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.