Door uit Rotterdam wint 46.400 euro in jubileumshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 november 2015 – Door uit Rotterdam is de gelukkige winnaar van 46.400 euro in een speciale uitzending van het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Rotterdam stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 46.400 euro.
 
Door streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Zij is erg blij met de prijs: "Wat geweldig! Mijn man Leo en ik zijn vijf jaar getrouwd. We hebben elkaar leren kennen in de dansschool. Van dit geld gaan we zeker genieten! We hebben een nieuwe auto nodig en misschien kopen we wel een stacaravan."

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Daan uit Nijmegen in het finalespel 167.000 euro.